Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Carambol rutier grav în stațiunea Mamaia! Două persoane, încarcerate în urma impactului dintre trei mașini (galerie foto+video)

ro

05 Jan, 2020 13:34 27607 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc duminică după-amiază, în stațiunea Mamaia - zona La butoaie. Din primele informații, trei autoturisme au fost implicate în eveniment, în urma carambolului rezultând rănirea a cel puțin două persoane care au rămas încarcerate. Autoturismele - două marca Audi și un Volskwagen - sunt serios avariate.

SAJ Constanța transmite că sunt cinci victime în total, conștiente: patru adulți și un copil (de aproximativ 10-11ani).

La fața locului intervin trei echipaje SAJ B2, un echipaj SAJ C2, două echipaje SMURD B și un echipaj de descarcerare.

IPJ Constanța transmite că, potrivit primelor informații, un autoturism care circula dinspre Constanța spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme. Din primele informatii, ar fi vorba de 6 victime. 

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu transmite că conducătorul auto nu a putut fi testat, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În autoturism a fost găsit un pliculeț, iar asupra pasagerului dreapta din autoturism au fost găsite alte 18 pliculețe cu substanță vegetală susceptibile a avea efect psihoactiv.

Astăzi, în stațiunea Mamaia, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia cu direcția către orașul Năvodari și ajungând în dreptul unui hotel, a pierdut controlul asupra direcției spre sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care se deplasau din sens opus, dinspre Năvodari către Constanța.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care ar fi provocat accidentul și a pasagerului din același auto, de 23 de ani. De asemenea, a mai rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârstă de nouă ani și a unei pasagere (60 ani) din primul auto care se deplasa regulamentar și a conducătorului auto (30 ani) și pasagerul (53 ani) din cel de al doilea auto, care se deplasau regulamentar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii