Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Ce sancţiune a primit învăţătoarea de la Valu lui Traian, acuzată că a lovit doi elevi

ro

29 Feb, 2016 16:00 4921 Marime text
 
Ancheta de la Şcoala nr. 2 „Viceamiral Ioan Murgescu“ din localitatea Valu lui Traian, în cazul învăţătoarei acuzate că a agresat doi elevi, s-a finalizat.
 
Potrivit directorului unităţii de învăţământ prof. Ionel Dedu, Consiliul de Administraţie al şcolii a decis sancţionarea învăţătoarei Maria Zaharia prin diminuarea salariului cu 10% timp de trei luni.

UPDATE 1, ora 16.21

„Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 29 februarie, a analizat raportul comisiei de cercetare disciplinară a învăţătoarei r Zaharia Maria şi celelalte dovezi din dosarul de cercetare. În urma aspectelor constatate s-au luat următoarele măsuri: diminuarea salariului cu 10 % pe o perioada de 3 luni, precum şi monitorizarea activităţii învăţătoarei de către director, respectiv de către responsabilul comisiei metodice. Menţionăm că membrii Consiliului de administratie au luat î considerare şi faptul că doamna învăţător are o vechime în învăţământ de 40 de ani, iar in unitatea noastra o vechime de 25 ani şi părinţii elevilor îndrumaţi de aceasta au apreciat întotdeauna activitatea de la clasă“, au precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanţii unităţii de învăţământ. 

CIteste si:

Rezultatele, gata la sfârşitul săptămânii Ancheta demarată la Şcoala nr. 2 din Valu lui Traian continuă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii