Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Învățăm să fim campioni“ a adus Farul Constanța și la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

06 Mar, 2023 12:04 2681 Marime text


„Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, programul pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, și-a derulat un nou episod.

După vizita de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, de la mijlocul lunii trecute, delegația faristă a ajuns astăzi la o altă unitate de învățământ din afara municipiului Constanța, Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian.

De la prima echipă a Farului au fost prezenți căpitanul Ionuț Larie și noua perlă a „marinarilor“, Adrian Mazilu (17 ani), secetorul juvenil a fost reprezentat de Eric Somandru, din Academia Hagi, iar de la echipa feminică au venit surorile gemene Maria și Mihaela Sandu.  

Au fost prezenți, de asemenea, Gabriel Georgescu (inspector de educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Județean Constanța), Alex Mățel (team manager Farul) sau Ion Constantinescu, legendă a clubului constănțean.   
  
Copiii i-au întâmpinat cu bucurie pe oaspeți, forografiindu-se cu ei și cerându-le autografe.

Cei de la Farul au oferit în dar un tricou al Farului înrămat, semnat de jucători și de Gheorghe Hagi, mingi de fotbal și bilete de intrare la următoarea partidă de pe teren propriu, cu Rapid, de sâmbătă, 11 martie.

„Marinarii“, alături de inspectorul Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.
 
Citește și:
 
În programul „Învățăm să fim campioni“, Farul Constanța a ajuns și la Năvodari, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii