Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, prezenți în mai multe unități de învățământ din județul Constanța

ro

18 Mar, 2023 14:51 1132 Marime text
foto: Pexels Mai multe activități preventive s-au desfpșurat în unitățile de învățământ din județul Constanța. 

La data de 17 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a consumului de substanțe interzise, a agresiunilor sexuale, a delincvenței juvenile și a pornografiei infantile, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, în cadrul Campaniei naționale ”Dincolo de aparențe!”, Campaniei naționale ”Siguranța online” și Programului de prevenire a victimizării minorilor., transmite IPJ Constanța. 

La data de 17 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de instruire a cadrelor didactice, prin prezentarea legislației referitoare la răspunderea penală a acestora, la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși” Medgidia, Școala Gimnazială ”Mircea Dragomirescu” Medgidia și Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Constanța.

Totodată, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Constanța, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a consumului de droguri în rândul elevilor ”Școală fără violență și droguri”., mai punctează sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii