Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură DIICOT de cannabis uscat, pastile ecstasy și praf alb susceptibil a fi cocaină

ro

12 May, 2016 11:48 2488 Marime text
Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureş au efectuat, în această dimineață, un număr de 43 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mureş şi Cluj în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional specializat în traficul de droguri de risc și de mare risc.
 
    În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu  anul 2012 suspecții au constituit un grup infracțional organizat având ca scop comercializarea drogurilor de risc și mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și substanțe denumite generic ”etnobotanice”.
 
    În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate peste 2 kilograme cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 gr. praf alb susceptibil a fi cocaină, 25 de persoane fiind conduse la sediul DIICOT- Tg. Mureș în vederea audierii.
 
    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzilor  de Combatere a Criminalităţii OrganizateTg. Mureş, Cluj, Alba şi Brașov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 
    Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  I.P.J. Mureş şi Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.
 
    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii