Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie umanitară la Constanţa Evenimente artistice dedicate copiilor din centrele de plasament

ro

09 Jul, 2014 11:30 2147 Marime text
Asociația Națională Cultural-Artistică “Total Dance Center” a organizat în acest an o amplă campanie umanitară, în încercarea de integrarea în societate a unui număr cât mai mare de copii şi tineri din şase centre de plasament din județul Constanța.
 
În perioada 31 mai – 31 iunie, micuții au avut parte de multe surprize, au fost angrenați în foarte multe activități educative, artistice și culturale și mulți dintre aceștia și-au putut contura un posibil viitor educațional și profesional. Unii au afirmat că vor să devină cântăreți, alții că vor să devină dansatori, alții profesori, iar cei mai mulți dintre ei au declarat că își doresc din tot sufletul să ajute și ei alți copii aflați în situația lor. Dincolo de carierele viitoare, cu toții au reușit să învețe că iubirea, bucuria, prietenia și grija față de aproapele nostru sunt virtuți ale unei persoane.
 
Cea de-a doua ediție a campaniei “Dăruieşte bucurie” s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii