Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:05 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A făcut zeci de copii fericiți ​S-a încheiat campania umanitară „Împarte povestea ta de Crăciun”, inițiată de RAEDPP Constanța (galerie foto)

ro

24 Dec, 2019 13:36 573 Marime text

S-a încheiat campania umanitară „Împarte povestea ta de Crăciun”, inițiată de RAEDPP Constanța, care a făcut fericiți zeci de copii necăjiți.

Constănțeni cu suflet mare au donat jucării și jocuri, dulciuri și articole de îmbrăcăminte, iar ajutoarele lui Moș Crăciun, angajați ai Regiei, au avut grijă ca acestea să ajungă la copiii și tinerii aflați în Centrul de plasament „Delfinul” din Agigea.

„De Crăciun, când suntem alături de familiile noastre, există copii care nu au parte de această bucurie supremă, fiind lăsați în grija statului. Dorim să mulțumim celor care s-au implicat în campania noastră și au dorit să le aducă un strop de bucurie, chiar dacă acești copii nu au șansa de a-și petrece Sărbătorile în sânul familiei”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.


Tot în această perioadă, o familie aflată la nevoie va primi un ajutor din partea angajaților Regiei, dar și din partea altor constănțeni bucuroși să ajute.

Sursa foto: RAEDPP Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii