Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Campania „Să dăruim copiilor din comunitate!” pentru familiile cu copii aflate în nevoie socială

ro

18 Dec, 2023 15:29 633 Marime text
Foto: Primăria ConstantaConstănțenii au răspuns apelului lansat de municipalitate și s-au implicat în campania demarată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Potrivit Primăriei Constanța, campania „Să dăruim copiilor din comunitate!” se adresează familiilor cu copii aflate în nevoie socială din municipiul Constanța și se desfășoară până pe 20 decembrie 2023.

„Dacă simțiți că nu puteți rămâne indiferenți la nevoie de bucurie a semenilor noștri, vă rugăm să vă implicați!

Așteptam darurile dumneavoastră la sediul Direcției Generale de Asistență Socială, din municipiul Constanța, Aleea Mălinului nr.4.

Vă rugăm să aduceți: alimente ambalate și neperisabile, dulciuri, jucării, rechizite, lapte praf, îmbrăcăminte și încălțăminte noi, scutece, precum și alte produse în funcție de nevoile identificate ale familiilor și dorințele sponsorilor.

Pentru informații suplimentare, puteți apela numarul de telefon 0799400370- Serviciul Protecția și Promovarea Drepturilor Copilului, de luni până joi, în intervalul orar 8:00 -16:30 și vineri, între 08:00 și 14:00“ - au precizta reprezentanții Primăriei Constanța.

citește și: 

Primul convoi de ajutor umanitar a intrat în Gaza printr-un punct de trecere israelian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii