Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calcule la Senat Noua majoritate neoficială e aproape gata. Liberalii - „Îi terminăm dacă ne trimit în Opoziţie!”

ro

08 Oct, 2013 11:16 1229 Marime text
PSD ar avea majoritate la Senat fara PNL. Informatia a circulat luni mai ceva ca painea calda printre senatori. Nimeni nu parea surprins de intentiile pesedistilor.
“Mai un nevoie de un senator”, calculasera unii. “Le mai trebuie doi”, spuneau altii. “Nu ne mai trebuie nimic, avem deja majoritate”, spuneau PSD-istii.

“Ce matematica, lasati-ma cu calculele astea! E vorba ca la prima strigare au majoritate, ce naiba? Toata lumea stie asta”, spunea alt senator. “Cum ce face PSD-ul? Isi pregateste o noua majoritate”, zicea alt senator.
Cea mai simpla majoritate pentru PSD e cea cu UDMR si cu ce va mai ramane din PPDD.
Ce spun liberalii, principalii vizati de aceasta incordare de muschi a PSD-ului? Stau liniștiți fiindca nu cred ca PSD va muta decisiv si dau de inteles ca oricum lor le-ar cam conveni sa intre in Opozitie.
“Vor sa ne arate pisica, ca am avut si noi cateva mutari politice, de vreo doua-trei ori. Oricum, cei care au venit erau oamenii lor, toata lumea stia asta, nu-i nicio surpriza. Dar nu cred ca vor face nimic decisiv. Păi nu te gandesti ca îi terminam daca ne trimit in Opozitie?”, spunea un senator PNL.
Sursa: Pe surse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii