Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca urmare a închiderii A2 CNADNR recomandă șoferilor ruta alternativă DN 3 București- Lehliu, DN 3A Lehliu- Fetești

ro

25 Oct, 2014 20:31 1654 Marime text
Ca urmare a informărilor meteo și avertizărilor de cod galben de precipitații mixte ( ploaie, lapoviță și ninsoare) emise de ANM, astăzi, 25.10.2014, pentru județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Ialomița, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România recomandă participanților la traficul rutier să circule pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din zona aflată sub cod galben de precipitații, doar dacă au autovehiculele echipate cu cauciucuri de iarnă. 

De asemenea, CNADNR SA recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte semnalele și avertizările Poliției Rutiere. 

„Precizăm că, pe Autostrăzile A1 și A2, precum și pe drumurile naționale s-a acționat preventiv, și se acționează în continuare cu utilaje răspânditoare de substanțe chimice, în vederea combaterii formării poleiului. Informăm participanții la traficul rutier că, pentru Autostrada A2, se recomandă ruta alternativă DN 3 București- Lehliu, DN 3A Lehliu- Fetești. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România roagă participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale)”, se arată într-un comunicat de presă. 

sursă foto: caputara realitatea tv                                                                          
                                                                                                            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii