Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Burse Europene organizate de Freedom House Romania Jurnalisti in Dialog, 2015

ro

30 Jan, 2015 16:54 2484 Marime text
Reprezentanta Comisiei Europene si Freedom House România anunta deschiderea inscrierilor pentru editia 2015 a programului „Bursele Europene: Jurnalisti in Dialog”.
 
Programul se adreseaza:
- ziaristilor din presa locala - print, online, radio, TV -, precum si
- bloggerilor si freelancerilor interesati de tematica europeana si poziționarea României in UE.
 
Pâna in data de 27 februarie 2015 va puteti  inscrie pentru a fi selectionati in program, prin transmiterea catre Freedom House România a maximum doua articole, analize, reportaje ori postari realizate si publicate in anul 2014, in care ati abordat tematica europeana.
 
In data de 6 martie 2015, vom anunta numele participantilor selectionati.
 
In perioada martie-octombrie 2015, vom organiza sase seminare de cate o zi in diferite orase ale tarii.
 
Angela Filote, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în RomâniaAngela Filote, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în RomâniaAlaturi de seful Reprezentantei Comisiei Europene in România, dna Angela Filote, si de alti vorbitori cu expertiza in domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului si evolutiile politice, economice si de securitate regionale cu impact asupra României.
 
10 dintre participantii la aceste seminare vor fi ulterior selectati pentru a efectua vizite sau stagii de studiu la Bruxelles.
 
Pentru participarea la selectie, va rugam sa:
 
1) completati electronic fisa de inscriere ce poate fi descarcata de pe pagina dedicată proiectului –download Inscriere_selectie_BEJD_2015,
 
2) trimiteti maximum doua articole, analize, reportaje ori postari in care ati abordat tematica europeana, redactate si publicate in anul 2014.
 
Fisa de inscriere completată in format electronic si produsele editoriale cu care va inscrieti pentru aceasta selectie trebuie trimise prin e-mail la  bej@freedomhouse.ro, cu copie la laura.constantin@freedomhouse.ro, pâna cel târziu in data de 27 februarie 2015.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii