Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut în urma unui control în trafic. Ce au găsit polițiștii în mașină

ro

20 Nov, 2017 16:08 1554 Marime text
În urma unui control în trafic efectuat de polițiștii din cadrul I.P.J. Neamț a fost depistat un autoturism care transporta aproape 130.000 de țigarete fără banderole de marcare fiscală. În dimineața zilei de 19 noiembrie a.c., în urma unui control în trafic efectuat de o patrulă de ordine publică din cadrul I.P.J. Neamț, a fost oprit un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din Prahova.

La verificarea autoturismului, în habitaclul mașinii, pe bancheta din spate şi în portbagaj au fost depistate 128.800 de ţigarete care nu aveau aplicate banderole de marcare fiscală.

Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, care au confiscat țigaretele susceptibile a proveni din contrabandă și au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete.

Totodată, polițiștii au luat măsura confiscării speciale a autoturismului depistat în trafic și folosit la săvârșirea faptei. 

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii