Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanța, propus spre arestare după o șicanare în trafic

ro

08 Nov, 2016 18:09 1703 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.R.G, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin 1 C. pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că: „la data de 28.10.2016, în jurul orei 19.00, după o şicanare în trafic, în parcarea blocului IV6, de pe strada Cutezători din municipiul Constanţa, a agresat-o fizic pe persoana vătămată B.A.L, lovind-o cu pumnul peste faţă, provocându-i leziuni ce au necesitat 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii