Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se decide soarta bărbatului care ar fi dat ieri intenţionat cu maşina peste un agent de poliţie

ro

16 Dec, 2015 13:20 1281 Marime text
 
În aceste momente, judecătorii constănţeni decid dacă se impune arestarea preventivă a bărbatului de 60 de ani, care ar fi dat intenţionat cu maşina peste un agent de poliţie. 

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Vă reamintim, că în cursul zilei de ieri, a avut loc un incedent în care au fost implicați un agent de poliție din Constanța și un șofer nervos în vârstă de 60 ani.
 
Agentul era în timpul programului de lucru, în unifrmă, pe strada Renașterii, în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, unde există semn de circulație „Oprirea interzisă”, au declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța surse apropiate anchetatorilor. 
 
Agentul a transmis tuturor participanților la trafic aflați în zonă să își mute mașinile de acolo, toți s-au conformat mai puțin unul.
 
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani care era foarte nervos pentru că polițistul și-a permis să îi spună să își mute mașina și în primă instanță a refuzat să facă acest lucru. Mai apoi acesta s-a urcat la volan și nervos a pornit mașina în trombă luându-l pe capota mașinii pe agentul de poliție.
 
Citeşte şi: Un agent de poliție din Constanța a fost lovit intenționat cu mașina de către un șofer de 60 de ani


Sursa foto: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii