Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, s-a semnat contractul prin care 96 de microbuze şcolare au fost donate de Guvernul României

ro

12 Apr, 2017 12:45 2218 Marime text
Astăzi, 12 aprilie, s-a semnat contractul prin care 96 de microbuze şcolare au fost donate de Guvernul României, reprezentat de Ministerul Finanțelor Publice, Guvernului Republicii Moldova, reprezentat de către Ministerul Educației.
 
Donaţia a fost prevăzută în cadrul Memorandumului semnat pe 22 martie, între guvernele celor două ţări, pentru acordarea de asistenţă în domeniul educaţiei, respectiv continuarea programului de donaţie de microbuze şcolare în scopul soluţionării situaţiilor celor mai dificile şi urgente din mediul rural al Republicii Moldova.
 
Este vorba de 96 de microbuze destinate transportului de elevi, respectiv 95 de autovehicule tip 16+1 locuri pe scaune și a unui autovehicul destinat transportului persoanelor cu mobilitate redusă și echipat pentru două locuri speciale, scaune rulante.
 
Noile microbuze ar urma să ajungă în Republica Moldova în cursul lunii mai și vor avea culoarea galbenă aplicată prin vopsire pe toată suprafața exterioară și două casete luminoase cu inscripția „Transport elevi”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii