Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopul Tomisului pomeneşte eroii Revoluţiei din decembrie 1989

ro

20 Dec, 2015 09:14 1666 Marime text
Mâine, începând cu ora 11.00, corul parohiei „Buna Vestire” din Constanţa îi va colinda pe copiii născuţi prematur în maternitatea din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, iar preoţii le vor oferi daruri.
 
În aceeaşi zi, de la ora 12.00, la biserica „Sfântul Nicolae” din localitatea Runcu, 60 de copii, cu vârstă cuprinsă între patru şi 14 ani, vor primi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, iar de la ora 13.00, alţi 35 de copii vor primi aceleaşi daruri la biserica „Sf. Nicolae” din Nistoreşti. Cadourile sunt oferite de Crucea Roşie Constanţa.
 
Apoi, marţi, începând cu ora 12.00, la Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi din Constanţa peste 30 de persoane sunt aşteptate să primească alimente pentru o masă tradiţională de Crăciun. Acţiunea se intitulează „Masă îmbelşugată de Crăciun” şi este organizată de către parohiile „Adormirea Maicii Domnului I”, „Adormirea Maicii Domnului II” şi „Sfântul Ştefan”, cărora li s-au alăturat alţi oameni, sensibili la suferinţele semenilor. În cadrul evenimentului, IPS Teodosie va fi colindat de către cei prezenţi şi va rosti un cuvânt de învăţătură.
 
De asemenea, începând cu ora 13.00, IPS Teodosie, împreună cu reprezentanţi ai bisericii „Buna Vestire” din Constanţa, va merge cu daruri la cei 100 de vârstnici din Centrul de îngrijire şi asistenţă Poarta Albă, iar corul bisericii „Buna Vestire” va aduce, prin colinde, vestea Naşterii Domnului. Acţiunea este organizată în parteneriat cu Şcoala generală nr. 40, „Aurel Vlaicu” din Constanţa.
 
Marţide la ora 10.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba părastasului la Troiţa din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru cei ce s-au jertfit în Revoluţia din decembrie 1989.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii