Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Farului, Marian Pană - „ Arbitrul Marcel Bârsan ne-a furat victoria"

ro

13 Sep, 2014 13:55 2788 Marime text
 
Antrenorul Farului, Marian Pană, a contestat în termeni duri arbitrajul bucureșteanului Marcel Bârsan de la meciul de astăzi cu ACS Academica Argeș.
 
„Arbitrul ne-a furat victoria, penalty-ul a fost inexistent. Cei care ne-au arbitrat până acum sunt oameni fără Dumnezeu. Astăzi am fost umiliți, arbitrul ar trebui să-și ceară scuze public, iar apoi să se lase de meserie. Nu se poate să ni se fure munca de două luni. Sunt foarte supărat, mi-e milă de jucătorii noștri și îmi cer scuze că nu îi pot ajuta mai mult. Se vede că vor și pot. Mă gândesc foarte bine pe ce drum să o iau, dacă se merită să mai stau în fotbal în aceste condiții. La Liga a II-a este o mizerie", a declarat Marian Pană.
 
De cealaltă parte, principalul oaspeților, Marius Baciu, a spus: „Penalty-ul a fost foarte clar, în schimb arbitrul ne-a eliminat gratuit jucătorul. Sunt foarte mulțumit de rezultat, în condițiile terenului pe care s-a jucat astăzi. Suprafața de joc a fost o mocirlă. Gazonul terenului «Farul» este, poate, unul dintre cele mai slabe din serie."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Edy 14 Sep, 2014 03:08 Marius Baciu daca tot zici ca e mocirla terenul de la Constanta,tu nu te consideri o mocirla in situatia in care n-ai avut nici un sut pe spatiul portii?