Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Anchetatorii au sigilat depozitul din Mamaia închiriat de Moustafa Saleh Haj

ro

11 Apr, 2015 11:36 1972 Marime text
În cazul anchetei morţii sirianului Moustafa Salej, găsit decedat în portbagajul unei mașini, în Cartierul Pantelimon din Bucureşti, poliţiştii au audiat-o pe soția acestuia, informează evz.ro. Potrivit sursei citate, soţia victimei a declarat anchetatorilor că ultima oară l-a văzut în viaţă pe bărbat în data de 14 decembrie a anului trecut, dar a anunţat dispariţia lui abia în luna ianuarie, deoarece a crezut că este la amanta din Constanţa. Ea a precizat că se află în plin proces de divorţ cu Moustafa Saleh Haj și că, la ultima discuție avută i s-a părut extrem de stresat.

Zeci de audieri au avut loc, în aceste zile, la Poliţia Capitalei, însă anchetatorii au o mare problemă: nu pot stabili cine a vorbit ultima oară la telefon cu Moustafa Saleh Haj, din cauză că Legea „Big Brother” nu a fost adoptată. „Anchetatorii au nevoie de date, ca de pildă cine este persoana care l-a căutat ultima oară la telefon, sau pe cine a căutat el ultima oară”, a explicat, pentru EVZ, criminologul Dan Antonescu.

Surse apropiate anchetatorilor au declarat că telefonul mobil al sirianului nu a fost găsit și este foarte probabil ca autorul sau autorii să îl fi ascuns. Medicii legişti au descoperit pe abdomenul victimei urme de zgârieturi, fără legătură cu cauza morții. Poliţiştii au percheziționat și au sigilat depozitul din spatele unui hotel din Mamaia, care fusese închiriat de Saleh Haj.

Sursa: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii