Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Aglomerația de pe Autostrada Soarelui s-a mutat la Agigea și pe DN39 în zona Eforie - Tuzla

ro

12 Aug, 2017 11:34 3319 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:15), traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. În zona Feteşti – Cernavodă, autovehiculele rulează cu o viteză mai redusă decât în mod obişnuit. La ieşirea de pe autostrada A4, la intersecţia cu DN39, viteza de deplasare este de aproximativ 50 km/h (deoarece limita de viteză din localitatea Agigea, situată pe DN39, este de 50 km/h).
 
Le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:
 
-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;
 
-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa.
 
Pe ruta DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa,  se poate circula în condiţii bune, exceptând tronsonul A2 Feteşti – Cernavodă.
 
În judeţul Constanţa, pe DN39, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Tuzla şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia. În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanţa – Mangalia.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. La staţia de taxare de la Feteşti nu mai sunt probleme de trafic. La ieşirea de pe autostrada A4, la intersecţia cu DN39, nu mai există coloane de maşini.
 
 În judeţul Constanţa, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Tuzla şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia. În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanţa – Mangalia.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii