Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adjunctul şefului Poliţiei municipiului Constanţa a ieşit la pensie

ro

06 Mar, 2016 14:32 2095 Marime text
 
Adjunctul şefului Poliţiei municipiului Constanţa, comisarul Florin Mănucu, fost adjunct al Secţiei 5 de Poliţie Constanţa, a ieşit la pensie.
În 2013, Florin Mănucu câştiga concursul pentru ocuparea postului de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Constanţa. Chiar dacă a fost singurul participant, el a avut o notă mare – 8.40.

Potrivit declaraţiei de avere, adjunctul Poliţiei municipiului Constanţa deţine două terenuri intravilane în comuna Baia, judeţul Tulcea, în suprafaţă totală de circa 6.500 de metri pătraţi. De menţionat că unul dintre terenuri a fost dobândit de Florin Mănucu prin donaţie (titularul fiind Constantin Mănucu), iar cel de-al doilea este dobândit prin concesiune, titularul în acest caz fiind Primăria Agigea. Florin Mănucu mai are două terenuri agricole dobândite în 2010, prin donaţie, dar şi o parte dintr-o casă situată în localitatea Baia, bun dobândit tot prin donaţie, titularul fiind Constantin Mănucu.

 Comisarul a declarat că are datorii către BRD, de „40.000”, BCR, de „24.320” şi CAR „10.000”, fără a specifica moneda. De asemenea, Mănucu a consemnat în declaraţia de avere completată la data de 17 mai 2012 că are un venit anual de la IPJ Constanţa de 43.955 de lei. Florin Mănucu este, conform propriilor consemnări, membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, dar şi al Corpului Naţional al Poliţiştilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii