Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum. Trei percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de spălare de bani

ro

11 Aug, 2016 08:55 2061 Marime text

Astăzi, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de spălarea banilor şi delapidare.

Din cercetări a reieşit că, două dintre persoanele bănuite, având funcţii de conducere în cadrul unei societăţi de asigurări, ar fi avizat şi aprobat, în interesul lor, dar şi pentru persoane apropiate acestora, plata unei despăgubiri de aproximativ 915.000 de lei, pentru un eveniment asigurat în baza unei poliţe de asigurare complexă a locuinţei, eveniment care, în realitate, nu s-ar fi produs.

De asemenea, o parte din suma încasată în urma acestei despăgubiri ar fi fost folosită de persoanele în cauză pentru achiziţia imobilului, obiect al asigurării.

Persoanele bănuite urmează a fi conduse la sediul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii