Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Sebastian Papaiani, internat în stare gravă. Medicii suspectează un accident vascular cerebral

ro

26 May, 2016 23:12 2918 Marime text
Actorul Sebastian Papaiani a ajuns astăzi la Spitalul Universitar din capitală. Se pare că acesta a suferit un accident vascular cerebral. 
Din primele informaţii se pare că actorului i s-ar fi făcut rău în timpul unor filmări. Papaiani se află sub investigații, sub suspiciunea unui accident vascular cerebral.
 
Sebastian Papaiani, care va împlini 80 de ani, se află internat în stare gravă. Medicii i-au acordat primul ajutor şi l-au internat pe actor, însă acesta nu se simte deloc bine, spun surse din unitatea spitalicească. Cadrele medicale depun toate eforturile pentru a-l stabiliza pe marele actor, însă situaţia este gravă.
 
Într-o emisiune tv, marele actor a povestit despre pierderea suferită pe când avea doar patru ani: cei doi frați gemeni care au pierit în timpul cutremurului din 1940.

A fost căsătorit cu actriţa Eugenia Giurgiu Papaiani cu care are un fiu Sebastian (Basti), dar când acesta avea 5 ani actorul a lăsat familia şi scenă Teatrului Radu Stanca din Sibiu pentru a juca alături de mari actori ai teatrelor bucureştene. Când fiul sau împlinea 10 ani a câştigat custodia acestuia dar anii petrecuţi departe unul de celălalt şi-au spus cuvântul, cei doi nu s-au înţeles, băiatul a fugit în 1973/1974 la mama să la Oradea, s-au revăzut în 1987 când fiul era în armata şi apoi în 2000 când Basti i-a comunicat tatălui că mama să a murit, relaţiile rămânând în continuare reci.
 
Papaiani a căpătat experienţă telenovelelor şi locuieşte împreună cu soţia să Marcela la Gruiu într-o casă cu grădina, plină de pomi, flori şi animale domestice, cumpărată în 2006 , după ce fusese încântat de proprietatea prietenului sau de pe o stradă vecină, regretatul actor Ştefan Iordache.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii