Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment UPDATE. Accident rutier, în Constanța, zona Campus Universitar. Este implicată o mașină cu radar a poliției. O victimă (galerie foto+video)

ro

24 Oct, 2017 01:42 10652 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în municipiul Constanța, zona Campusului Universitar.

Potrivit medicului Claudia Diana Tatarici, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, a fost înregistrată o victimă.

În accident este implicată o autospecială a Poliției Rutiere Constanța dotată cu instalație radar și un autoturism Audi cu numere de înmatriculare de Constanța. 

Potrivit surselor din zona accidentului autoturismul marca Audi nu ar fi oprit la semnalele agenților de Poliție, a lovit autospeciala radar, după care șoferul a încercat să fugă.

A fost prins pe câmpul din zonă, către lacul Siutghiol.

Victima, în vârstă de 21 de ani, are un traumatism cranio-cerebral, este din autoturismul Audi și se pare că ar fi fost un cetățean de origine arabă. 

Este din Palestina, cu pașaport de Israel, și este student la Medicină. 


A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Oficial de la IPJ Constanta:

La data de 24 octombrie a.c., un conducător auto în vârstă de 21 de ani, student la o instituție de învățământ din Constanța, a condus un autoturism pe un bulevard din municipiul Constanța, unde nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliție rutieră.

Autoturismul în cauza a fost implicat ulterior într-o coliziune cu o autospeciala de poliție. Posibila cauză a producerii accidentului rutier neatenția in conducere.

Polițiștii constănțeni continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor ce se impun.

Șoferul în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest și ulterior a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pt săvârșirea infracțiunii de vătămate corporală din culpă.


Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lucian56 24 Oct, 2017 09:06 Probabil ca s-a speriat daca a vazut o masina fara insemne ale politiei rutiere cu agentii care ii faceau semne sa opreasca. Daca erau falsi agenti ??