Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN1 Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil

ro

06 Apr, 2016 09:08 2368 Marime text
 
Un accident rutier grav, soldat cu decesul uni tânăr în vârstă de 18 ani, a avut loc, ieri, pe DN1, între Aiud și Teiuș. Tânărul în vârstă de 18 ani din Aiud care și-a pierdut viața obţinuse permisul de conducere de câteva luni, el se pregătea să susțină în vară examenul de bacalaureat.
 
Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, în zona localităţii Gârbova de Jos (între Aiud și Teiuș) un tânăr de18 ani, domiciliat în Aiud, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, pe un sector de drum în aliniament, marcaj axial discontinuu, din direcția Aiud către Alba Iulia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă marca Iveco, înmatriculată în județul Galați. Traficul în zona accidentului a fost blocat aproximativ o oră și 15 minute.
 
Acesta este al doilea accident mortal din județul Alba în decurs de doar două zile, după ce duminică, o tânără în vârstă de 18 ani din Alba Iulia a sfârșit în mod tragic, tot pe DN 1, în zona localității Dumbrava.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii