Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

14 persoane rămân internate, după ce au fost implicate în cel mai grav accident din acest an în România

ro

06 Feb, 2016 11:19 1521 Marime text
 
Cinci oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi în cel mai grav accident rutier care a avut loc anul acesta în România. Ieri, un autobuz cu navetişti şi elevi a intrat în plin într-o basculantă încărcată cu nisip, pe şoseaua de centură a Ploieştiului.
 
Impactul dintre autobuz şi autobasculanta plină cu nisip a fost atât de violent, încât partea din faţă a autobuzului a fost complet distrusă.  Gravitatea accidentului a declanşat CODUL ROŞU de intervenţie.
 
La Spitalul Judeţean Ploieşti au rămas internate 14 persoane, printre care şi trei copii, potrivit digi24.ro. „În momentul de faţă sunt stabili, cu diferite leziuni: fracturi, traumastisme cranio-cerebrale, plăgi la nivelul feței. Doi au avut nevoie de intervenție chirurgicală imediată”, a precizat medicul Andrei Ilinca.
 
O parte dintre victimele accidentului vor fi audiate de poliţişti în spital, iar autobuzul va fi supus unei expertize pentru a se stabili cauza accidentului. Anchetatorii vor să afle de ce şoferul, care a murit în accident, nu a frânat deloc.
 
Sursa foto: Agerpres  

Citeşte şi Autocar implicat în accident pe DN 1. Cinci morți şi zeci de răniţi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii