Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment rutier în Prahova. O femeie rănită în urma impactului

ro

19 Dec, 2023 18:42 949 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de marți, 19 Decembrie 2023, pe bulevardul Republicii din municipiul Ploiești.

Potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au intervenit în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Bulevardul Republicii, în zona cartierului Albert, iar victima, un pieton (femeie) în vârstă de 44 de ani, a fost accidentată de un șofer de 23 de ani.

În urma cercetărilor, s-a constatat că femeia traversa partea carosabilă atunci când a fost lovită de autoturismul condus de tânărul în vârstă de 23 de ani. Din nefericire, impactul a cauzat vătămări corporale, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, indicând că acesta nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului. Cu toate acestea, polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Incidente de acest gen subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite în zonele pietonale, contribuind astfel la prevenirea evenimentelor nedorite.

sursa: infotraficromania.ro 


Citește și: 

Șoferul care a intrat cu mașina în copacii din zona Doraly Mall Constanța, reținut de polițiști! Ce au stabilit oamenii legii (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii