De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
04:20 23 01 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de activitatea Serviciului Administrare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa?

ro

29 Aug, 2016 00:00 5683 Marime text
 

În această vară, municipiul Constanţa s-a transformat într-o junglă cu vegetaţie luxuriantă. Parcuri în care bălăriile cresc în voie, copaci uscaţi, care stau să cadă peste trecători şi maşini, tufişuri decorative care nu au văzut foarfeca de săptămâni întregi. Să nu uităm nici de Parcul Arheologic din Constanţa, care este invadat de buruieni mai înalte decât pietonii. Tufişurile decorative nu mai sunt de mult decorative, plantele sunt uscate sau rupte, iar lista poate continua.
 
De toaletarea şi tăierea copacilor uscaţi, întreţinerea spaţiului verde din municipiul Constanţa, plantarea arborilor şi arbuştilor decorativi se ocupă Serviciul Administrare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa serviciu condus de Gheorghe Coman.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea

 Vă invităm să ne trimiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră despre cât de eficientă este activitatea Serviciului Administrare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

 • Roxana Dumitrescu 31 Aug, 2016 23:00 Mi-e rusine ca traiesc in acest oras turistic, nici nu ai pe unde sa plimbi turistii. Gunoaie, balarii, platim taxe si impozite degeaba. Dle Primar: rusine!
 • Rotariu Mioara 31 Aug, 2016 10:41 Mizerie totala in cartierul tineretului de pe Baba Novac .
 • COTOVANU MIHAELA EMILIA 31 Aug, 2016 07:46 nu cred ca exista acest serviciu
 • george haraci 30 Aug, 2016 22:47 Este cel mai trist oras din Romania, nu exista verdeata in schimb ar trebui vazut cati bani au disparut catre acest serviciu aproape inexistent.
 • bota vic 30 Aug, 2016 20:22 La toamna acesti lucratori de la spatii verzi care sunt salarizati moca" vor fi votantii lor
 • PARCALABU ELENA 30 Aug, 2016 20:22 SARACU PRIMAR CE ATATA CURAȚENIE POATE EL NU VREA DAR LAU PUS ÎN GEAM ȘTIȚI VOI CEI 40 DE FIEVA MILA DE UN BIET CE ATATA CURAȚENIE
 • PARCALABU ELENA 30 Aug, 2016 19:59 CARE SPAȚIU VERDE VAM MAI SPUS CA NE MANANCA SERPARAIA ȘI SOBOLANI ÎN TOT ORAȘULCONSTANȚA NAȚI PUBLICT DE FRIAC LUI FAGADAU
 • anda 30 Aug, 2016 17:55 Intre Dacia si Victoria s-a tăiat iarba doar în fata blocului.In spate,"spațiul verde" are 1.5m.
 • Elena 30 Aug, 2016 17:49 Nu sunt si n-am fost sustinatoarea lui Radu Mazare . Dar dragi concetateni , indiferent de cat a furat sau ce matrapazlacuri a facut , in anii trecuti Constanta era mult mai ingrijita . De cand a venit noua conducere totul a fost lasat in voia sortii . Eu am corespondat cu repr.acestei directii din cadrul Primariei deoarece locuiesc in Poarta 6 si daca prin centru o data pe luna se mai face ceva , la noi in cartier e groaznic ,ne-au invadat puricii si capusile si serpii in balariile cat omul de mari si nu au facut nimic. Deci nu exista. Rusine
 • Prahoveanu 30 Aug, 2016 17:30 Pacat de acest oraș frumos.Este lăsat uitării. Străzile sunt murdare, trotuare neadaptate, spații verzi neîngrijite, numai vorbim de strada principala a orașului , Stefan cel Mare care arata deplorabil mai rău ca în perioada interbelica....Păcat ca orașul are potențial!
 • cristian 30 Aug, 2016 17:22 Inloc sa mentinrm spatiile verzi ...noi facem blocuri ...blocuri si ca sa fie treaba perfecta mai facem si cate un mall ... Primaria e de vina ca da aceste proiecte si ca da voie la asa ceva ..iar noi ca oameni dupa ce ca mai avem 2mp de vetdeata ne batem joc de ea! In rest totul este perfect ! Degeaba ne spunem opibia degeaba vorbim doar virtual ..ca dintr-un popor de razboinici am ajuns un popor de sclavi !