Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

U.C.G. Construcții Ecologice furnizează pământ vegetal pentru Compartimentul de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi al Confort Urban

ro

15 Jun, 2022 00:00 1361 Marime text
  • Confort Urban a organizat o licitație pentru achiziția unei cantități de 8.400 mc de pământ vegetal care să deservească Compartimentul de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi
  • Valoarea totală a achiziției este de 550.032 lei fără TVA
  • Câștigătorul procedurii este U.C.G. Construcții Ecologice cu sediul social în Constanța
 

În baza Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local din Municipiul Constanța aprobat prin HCLM nr. 63/26.03.2013, cu completările şi modificările ulterioare, respectiv Confort Urban SRL prestează activități de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din municipiu.

În scoptul prestării acestei activități, SRL-ul Consiliului Local Municipal a organizat o licitație pentru achiziția unei cantități de 8.400 mc de pământ vegetal care să deservească Compartimentul de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi.

Valoarea totală a achiziției este de 550.032 lei fără TVA.

Câștigătorul procedurii este U.C.G. Construcții Ecologice cu sediul social în Constanța, strada Făgetului, nr. 136.
 
 
U.C.G. Construcţii Ecologice SRL
 
Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Constanţa.

Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Gore Gheorghe este asociat și administrator al societății care de ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Cel de-al doilea asociat este persoana juridică Harmonik Structures SRL.

Potrivit www.confidas.ro, compania a avut în 2021 o cifră de afaceri de 5.667.945 lei, un profit net de 101.755 lei dar și datorii de 13.139.577 lei.
Firma U.C.G. Construcții Ecologice SRL a primit în 2020 acord de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru proiectul „Construcţii  şi  instalaţii  aferente exploatare piatră naturală“,  propus a fi amplasat în oraşul oraşul Ovidiu, satul Culmea, intravilan, trup independent, număr cadastral 110626,  judetul Constanţa.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:

A fost emis acord de mediu pentru proiectul firmei U.C.G. Construcții Ecologice. Este vizată o carieră de piatră în satul Culmea


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii