Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Fanii sunt optimişti. Cred că SSC Farul va promova în Liga a 2-a la finele sezonului 2017/2018

ro

06 Nov, 2017 00:00 3703 Marime text
58% dintre participanţii la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanţa cu întrebarea „Credeţi că SSC Farul Constanţa va promova în Liga a 2-a la finele campionatului 2017/2018?“ au răspuns „Da“, în vreme ce 42% nu cred că echipa de fotbal din Liga a 3-a, care a fost înfiinţată de suporteri ai defunctei FC Farul, va atinge acest obiectiv. Sondajul de opinie a strâns 610 voturi. 
 
Iată şi câteva dintre opiniile celor care au votat:
„Cu 2-3 transferuri în iarnă, nu mai pierdem nimic în retur. Promovăm sigur“.
 
„E greu de atins acest obiectiv cu jucători mediocri, fără experienţă şi inconstanţi. Ne trebuie câţiva jucători care pot face diferenţa şi de asemenea trebuie rezolvată urgent problema stadionului, astfel încât să nu mai jucăm ca în deplasare“.
 
„Promovează numai dacă echipa se mai întăreşte în iarnă cu câţiva fotbalişti mai de valoare“.
 
„Dacă Primăria Constanţa se ţine de cuvânt şi investeşte bani, da, o să promovăm. Altfel, nu prea sunt şanse“.
 
„Avem şanse foarte mari de promovare, dar trebuie să mai completăm lotul în iarnă. Iar pentru Radu (n.r. unul dintre cei care postaseră un comentariu la sondajul de opinie), cu tot respectul, Ovidiu a dat «campioana» României. De ce vrem promovarea? Pentru că cetăţenii oraşului Constanţa iubesc doar Farul, o echipă de tradiţie şi una dintre cele mai importante din ţară. Fariştii nu sunt suporteri de rezultat, adică nu susţin pe cel mai bun, susţin echipa cu care au crescut şi pe care o iubesc. În ligile inferioare din Anglia, Germania etc., echipele de la coada clasamentului joacă cu stadioanele pline, oare de ce? Pentru că nu sunt suporteri de rezultat sau carton, poate de aceea. Dacă Viitorul Ovidiu ar ajunge în Liga 4, ai mai sta lângă ei? Ai veni glonţ la meciurile Farului! Îmi pare rău că fotbalul are asemenea suporteri ca şi voi… Păcat! Hai, Farule!“
 
„Ne mai trebuie un atacant cu experienţă, un mijlocaş foarte bun şi un fundaş şi sigur promovăm“.
 
După 11 etape scurse din campionat, SSC Farul se află pe locul trei în seria secundă a Ligii a 3-a, având 26 de puncte, cu două mai puţine decât liderul clasamentului.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Xxx 06 Nov, 2017 16:55 Va mai trebuie si un arbitru😃😃