Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că ar trebui majorate sancţiunile în cazurile de ultraj împotriva poliţiştilor?

ro

04 Dec, 2017 00:00 3220 Marime text
Un caz de ultraj împotriva unui poliţist a făcut înconjurul ţării. Este vorba despre un poliţist din Tulcea, care a fost lovit cu palma în zona capului, în timpul unei misiuni. Imediat după incident, în mediul online au fost postate o serie de comentarii prin care se atrăgea atenţia că, în anumite cazuri, pedepsele aplicate celor care lovesc poliţişti sunt prea mici şi că legislaţia ar trebui schimbată.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea: Sondajul s-a încheiat la data de 11 decembrie 2017.
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 04 Dec, 2017 11:45 Sunt de acord şi susțin legea împotriva ultrajului .. de p
  • Nitu Costin 04 Dec, 2017 11:42 Am citit şi sunt de acord cu regulile de postare
  • miclea 04 Dec, 2017 08:46 Sa se mereasca sanctiunile pentru autori.Sa fie sanctionati cu aceiasi fapta cei ce sprijina actiunea de ultraj prin actiune (incurajare verbala sau acte materiale)ori inactiune prin neacordarea de sprijin politistului la solicitare sau din initiativa proprie.De asemenea sa se sanctioneze neparasirea imediata a locului faptei in cazul folosirii armei de catre pilitist.Sa se sanctioneze nesupunerea la solicitarile politistului.Buchetul de infractiuni legate de ultraj si conexe sa aida incriminare seo parata intro lege speciala