Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate de promovare a meseriei de polițist în județul Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

10 May, 2024 15:02 378 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ TulceaAstăzi , 10 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea  au fost prezenți în mai multe locații din județ , pentru a se întâlni cu tinerii dornici de a avea o carieră de polițist, în contextul perioadei de înscriere la Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR”  Câmpina (1.340 de locuri) și Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca (300 de locuri).

Potrivit IPJ Tulcea, activitatea de promovare a meseriei de polițist, precum și de informare despre modalitățile de admitere în cadrul unei unități de învățământ din Ministerul Afacerilor Interne, a fost primită cu entuziasm de tineri.

Persoanele prezente au aflat despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar au primit și răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie, în urma prezentării de către polițiști a unor elemente specifice fiecărui domeniu prezentat.

Totodată, polițiștii au reamintit tinerilor interesați faptul că mai sunt câteva zile în care se mai pot înscrie la concursul de admitere la școlile postliceale de agenți de poliție din Câmpina și Cluj, data de 14 mai fiind termenul limită.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. TULCEA , fiind disponibile la link-ul: https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii