Rulada de pui in crusta de alune
Rulada de pui in crusta de alune
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
un piept de pui
2 linguri mustar dulce
5 g costita
100 g branza topita
1/2 morcov
sare,piper,cimbru
50 g alune macinate
Mod de preparare:
Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat
pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung
cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov
taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita si inca un strat de
branza topita, apoi rulez pana in capat.Ung ruloul cu ulei, il infasor
in folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu
ulei si o cescuta de apa. Desfac folia,las sa se raceasca, ung cu albus
de ou,tavalesc ruloul prin alune macinate si prajesc cateva secunde in
tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Las sa
se raceasca,tai felii si servesc rece ca aperitiv sau cald cu garnitura
de cartofi, pilaf sau paste. Noi am servit cu paste, peste care am
stropit sos de ardei.
Sursa: Gustos.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp