Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Juniorii 3 de la CSM Constanța, a doua victorie în Grupa Speranță 1. Revenire spectaculoasă cu CSO Negrești Vaslui (GALERIE FOTO)

ro

22 Mar, 2024 14:32 605 Marime text
 
Handbaliștii juniori 3 de la CSM Constanța au obținut cea de-a doua victorie în tot atâtea meciuri jucate în Grupa Speranță 1 a Campionatului Național!
 
Echipa antrenată de Denis Ali s-a impus, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, scor 31-26 (11-15) cu CSO Negrești Vaslui, după o revenire spectaculoasă în debutul reprizei secunde.
 

Băieții noștri au reușit o serie formidabilă de 6 goluri și au revenit de la 12-16 la 18-16, moment din care au rămas la timona partidei!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Pentru învingători au evoluat: Chilianu, Ciotir, Dragomir – Nancu 10 goluri, Rayan Ali 9, Mutu 7, Boeru 3 și Guiu 2, Ilie, Panaitescu, Cazan, Ichim, Nicolae, Eren Murtaza, Florea și Sapariuc.
 
Pentru CSM Constanța urmează un nou meci acasă, cu LPS Iași, duminică, 24 martie 2024, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
În prima etapă, juniorii 3 de la CSM Constanța au câștigat cu 36-26 (20-10) pe terenul LPS Piatra Neamț, după un joc dominat de la un capăt la altul.
 
Bogdan Nancu a fost și atunci principalul marcator al echipei de pe litoral, cu 14 goluri, urmat de Andrei Mutu, cu 9 reușite.
 
Au mai evoluat: Chilianu, Ciotir - Rayan Ali 5 goluri, Boeru 4, Nicolae 3, Guiu 1, Eren Murtaza, Sapariuc, Dragomir, Ichim, Cazan, Ilie, Panaitescu. 
 
În afară de LPS Piatra Neamț și CSO Negrești Vaslui, CSM Constanța le mai are adversare în grupă pe CSS Călărași, CSM Adjud și LPS Iași.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
CSM Constanța
Handbaliștii juniori 3, start cu dreptul în Grupa Speranță 1. Bogdan Nancu, principalul marcator la Piatra Neamț (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii