Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM 2 Constanța, aproape de o revenire spectaculoasă, în ultimele secunde, cu liderul neînvins al Ligii 1 (GALERIE FOTO)

ro

02 Dec, 2023 16:18 915 Marime text
  • Cu patru victorii și patru înfrângeri, CSM 2 Constanța ocupă locul secund în Grupa B a Ligii I, după CSU Universitatea Cluj-Napoca.

Baschetbaliștii de la CSM 2 Constanța au fost aproape de o revenire senzațională în ultimele secunde în meciul de acasă cu CSU Universitatea Cluj-Napoca, din etapa a opta a Ligii 1.

Lideri neînvinși în acest sezon, jucătorii din Ardeal au condus la pauză cu 49-31, dar jucătorii antrenați de Bogdan Ivanovici au revenit spectaculos în sferturile 3 și 4, iar rezultatul s-a decis în ultimul minut de joc. Cu 18 secunde înainte de final, Andrei Călințaru a înscris cu un lay up și CSM s-a apropiat la 3 puncte, 82-85. A urmat un fault și clujenii au transformat o aruncare liberă. Baschetbaliștii de pe litoral au ratat apoi de la 3 puncte și au cedat cu 82-86.


De la CSM Constanța Vitalie Balan a marcat 27 de puncte, având un procentaj excelent la aruncările de la distanță, 4/6 (75%), a reușit cinci recuperări și șapte pase decisive. Au mai evoluat: Andrei Călințaru - 24p, Drăghici - 14p, Mihai Călințaru - 7p, Unitu - 6p, Omer - 2p, Dobre - 2p, Began, Ichim, Guțan, Croitoru și Mihai.


Cu patru victorii și patru înfrângeri, CSM 2 Constanța ocupă locul secund în Grupa B a Ligii I, după CSU Universitatea Cluj-Napoca, care are șase victorii. În etapa următoare, echipa de pe litoral va juca pe teren propriu cu ACS Total Sport București, vineri, 10 decembrie 2023, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.


La Sfântu Gheorghe, în Grupa Valorică A din competiția națională feminină Under-16, CSM Constanța (antrenoare, Alina Șerban și Andreea Dragoș) a obținut două victorii în trei meciuri. Echipa de la malul mării a înregistrat succese importante cu CSM Sportul Studențesc București (78-40) și cu Dan Dacian București (57-52), singurul meci cedat fiind cu gazdele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (56-76). În următoarea etapă, CSM Constanța U16 va întâlni Raptors Berceni și Olimpia București. După primul turneu, CSM Constanța ocupă locul 3 în Grupa I-GVA, cu cinci puncte.


Junioarele Under-14 de la CSM Constanța, antrenate de Volha Tămîrgeanu, au încheiat cel mai recent turneu cu o victorie în cele patru meciuri disputate la Voluntari și Școala 93 București. CSM Constanța U14 Feminin a cedat cu CSO Voluntari (29-68), cu Leii București (29-44) și cu LPS Galați (24-45) și s-a impus la un punct cu CSS1 Constanța (26-27). CSM Constanța U-14 se află pe locul patru în Grupa C, cu cinci puncte, și se pregătește de un nou turneu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)


Citește și:

Baschet. CSM II Constanța, două victorii la rând
Ștefan Gribinic, cifre uluitoare în victoria din deplasare cu CSU ASE București!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii