Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parfait cu visine

ro

21 Jun, 2011 20:49 2290 Marime text

hpim5515.jpgFoaia de rulada -3 oua -3 linguri zahar -2 linguri faina -1 pliculet zahar vanilat
Umplutura -dulceata de visine -fructe exotice confiate -400 ml inghetata de cirese sau visine -400 ml inghetata de vanilie
Mod de preparare 1. Se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si faina cernuta. Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt si se coace aluatul 10 minute. Foaia se scoate pe un prosop cu zahar pudra si se aseaza pe o tava de cozonac tapetata cu folie de aluminiu. 2. Se pune un strat de inghetata de vanilie, visine din dulceata si pe deasupra fructe confiate taiate foarte marunt. 3. Se mai adauga un strat de visine din dulceata si un strat de inghetata de fructe. Se acopera cu folie si se da la congelator.

Reteta preluata de pe http://3sisterscooking.blogspot.com/2009/08/parfait-cu-visine.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii