Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Prezidenţialele între voinţă şi putinţă, analiză la ,,Radiografia Zilei”

ro

31 Jul, 2014 11:47 1160 Marime text
Până unde a ajuns ipocrizia în rândul politicienilor, multitudinea de aspiranţi pentru funcţia de preşedinte oferă şansa unei opţiuni corecte electoratului, ce calităţi ar trebui să aibă un şef al statului sau cum poate fi stimulat interesul şi participarea la vot a românilor sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru.
 
Subiectele vor fi dezbătute împreună cu Adrian Cosmin Basarabă, conferenţiar universitar şi doctor în sociologie la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, şi Enache Tuşa – profesor de ştiinţe politice la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii ,,Ovidius” Constanţa.
 
Telespectatorii pot interveni în direct, la numărul de telefon 0241 760 207, cu tarif normal, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea temei dezbătute. Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii