Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 28 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Dublu asasinat în Iași

ro

05 Sep, 2014 23:32 1698 Marime text
Descoperire şocantă a unei femei din Iași. Aceasta şi-a găsit mama şi tatăl într-o baltă de sânge, ucişi cu toporul. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă și deja au și un prim suspect.
Este vorba de un tânăr de 20 de ani care lucra la cei doi, şi care este de negăsit. Din informații martorilor, se păre că băiatul ar fi vrut inițial să spargă casa pentru a fura niște bani.
 
Pensionarii se lăudau mereu că fiul lor, inginer în Arabia Saudită, le trimite bani pentru a ridica un hotel sau o pensiune în zonă. În acest moment, din casă lipsesc aproximativ  1.000 de lei.
 
Dublul asasinat din cartierul Bucium,din județul Iași, a fost descoperit chiar de fata bătrânilor. Speriată, tânăra a fugit la ghereta unui gardian, care a sunat la 112. La faţa locului au sosit criminaliştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurorii, care au adus şi un câine de urme. Acesta a mirosit urmele până la ieşirea din perimetrul fermei, apoi le-a pierdut, deoarece prin zonă s-au perindat mai multe persoane.
 
Potrivit cercetărilor, în spatele acestui tragic eveniment s-ar afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, care lucra zilier la cei doi. Poliţiştii l-au căutat ieri la locuinţa în care acesta stătea de obicei, dar tânărul dispăruse. El este suspectul principal, dar anchetatorii spuneau aseară că ar exista şi alte piste. 
 
Sursa foto: info-ziare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii