Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș - Incendii

ro

28 May, 2024 10:13 285 Marime text

BULETIN INFORMATIV

 
         În perioada 27.05.2024, ora 08:00 – 28.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 35 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:
 
          INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI: 
          (ora 14:32) Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în comuna Mărăcineni, DN 73, în care au fost implicate două autoturisme. Paramedicii au identificat o victimă, care în urma acordării primului ajutor calificat, a fost transportată la spital. A fost vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 25 de ani, care acuza dureri în zona lombară și la coloana cervicală.
 
          (ora 19:19) Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit la un accident rutier produs în municipiul Curtea de Argeș, în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului, a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care acuza dureri la nivelul capului. În urma acordării îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la spital. Pompierii au asigurat și măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.
 
          (ora 22:16) Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Pitești au fost solicitați să acționeze la un eveniment rutier produs în municipiul Pitești, strada Republicii, în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au fost asigurate măsurile specifice necesare, dar și asistență medicală unei persoane. A fost vorba despre o victimă de sex masculin, în vârstă de 54 de ani, care prezenta atac de panică. În urma monitorizării, nu s-a impus transportul la spital.
 
          De asemenea, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 28 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.   
 
          În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
         Nu uitați!
         Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro. 
 
         Totodată, un mijloc de informare rapid și sigur este și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii