Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde se va afla primarul Lili Pîslaru la începutul anului şcolar

ro

12 Sep, 2013 00:00 1923 Marime text
Şeful autorităţii locale de la Pecineaga, Lili Pîslaru, susţine că se află pe ultima sută de metri cu igienizarea unităţilor de învăţământ din comună. „Au mai rămas lucrările pe exterior, de amenajare a spaţiului verde”, a precizat primarul, care susţine că cei 800 de elevi şi prichindei vor relua cursurile în foarte bune condiţii, pe data de 16 septembrie.

Mai ales că, potrivit primarului, nicio unitate de învăţământ nu necesită reparaţii capitale, întrucât toate s-au aflat în programe de reabilitare.
Şeful autorităţii locale a mărturisit că a primit invitaţii şi că va participa la ambele festivităţi de deschidere a anului şcolar care vor fi susţinute în comună.

Astfel, la Pecineaga, cele două unităţi de învăţământ şi o grădiniţă vor avea evenimentul de deschidere a noului an şcolar la şcoala din centru. Şi la Vânători, sat aflat în administrarea Primăriei Pecineaga, şcoala şi grădiniţa vor organiza împreună manifestările aferente noului debut educaţional.
Şeful autorităţii locale a precizat că şcolile din comună nu vor întâmpina probleme din punct de vedere financiar. „Am avut bani pentru igienizare. De asemenea, deţinem fondurile necesare pentru asigurarea combustibilului pe timp de iarnă. Ne vom încadra fără probleme în sumele repartizate la început de an din bugetul localităţii”, a explicat primarul Lili Pîslaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii