Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primărie pesedistă care nu vrea să dea banii restanţă Direcţiei de Pază a CJC-ului

ro

02 Sep, 2011 00:00 3360 Marime text
Deleni_Marian_Dan_01.jpgDirecţia de Pază a Judeţului Constanţa se judecă, din 2010, pentru două miliarde jumătate de lei vechi, pe care îi are de recuperat de la comuna Deleni încă din 2008.

Chiar dacă instanţa le-a dat câştig de cauză în urma solicitării în instanţă a banilor pe care, de drept, îi merită pentru serviciile prestate în folosul comunei, administraţia locală din Deleni a formulat contestaţie la executarea silită la începutul lunii mai. Asta în condiţiile în care Judecătoria Medgidia a încuviinţat executarea silită la finele lunii aprilie.

Deleni_Directia_de_paza_sigla_02.jpgLa acest moment, aşa cum arată datele înregistrate referitoare la dosarul nr. 2864/256/2011, comuna Deleni a înregistrat recurs la contestaţia la executare, un nou termen în acest dosar urmând a se judeca pe 14 septembrie.

Potrivit celor declarate de şeful Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa, Titi Lucian Giurcă, povestea privind banii pe care îi are de recuperat direcţia CJC-ului este veche, la fel şi datoria, încă din 2008. „Recursul la contestaţia la executare au formulat-o cei de la Deleni. Banii pe care îi avem de recuperat sunt din 2008, o parte dinainte să vină actualul primar şi o parte, câteva luni, de când a venit edilul actual. Am încercat să recuperăm pe cale amiabilă, banii, dar nu şi-au putut respecta termenul şi a trebuit să se ajungă la instanţă pentru a nu se ajunge la cei trei ani în care se prescrie o creanţă neachitată. Ei au făcut uz de dreptul lor de a formula o contestaţie, însă nu văd de ce instanţa nu ne-ar da dreptate", a mai spus Giurcă.

Litigiul dintre Direcţia Judeţeană de Pază a Judeţului şi Deleni, primărie condusă de primar pesedist, Marian Dan, este, pe cât de obişnuit, pe atât de ciudat, mai ales că direcţia se află în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa iar, cu atât mai mult, disputa ar fi putut să se rezolve pe cale amiabilă şi în instanţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii