Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Crucea nu a rezolvat problema cu Utiltrans Gheorghe Frigioi - „Avocaţii se vor pune de acord cu subcontractarea lucrării"

ro

28 Oct, 2011 01:07 2512 Marime text
Crucea_Gheorghe_Frigioi_003.jpgProblemele cu conducerea SC Utiltrans SRL sunt departe de a se termina. Firma se ocupă încă din 2009 de lucrările la reţeaua de alimentare cu apă în Stupina şi Gălbiori şi de canalizare în localitatea Crucea, dar nu s-a achitat de obligaţiile contractuale nici până azi, punând în pericol implementarea Măsurii 322. Chiar dacă s-a căzut de acord ca lucrarea să fie subcontractată pentru că firma nu o mai poate susţine financiar, finalizarea protocolului este îngreunată. „Avocaţii celor două părţi se vor pune de acord pentru a vedea cum se va face subcontractarea, dar societatea amână de la o zi la alta această problemă", spune primarul Gheorghe Frigioi, adăugând că până la finele acestei luni lucrurile trebuie să se definitiveze cumva.

Până când conflictul se va aplana şi lucrarea va reintra în linie dreaptă trebuie să se înceapă lucrările prin Măsura 322, un proiect integrat cu mai multe componente, pentru care s-a primit deja finanţare. Este vorba despre proiectul referitor la demararea lucrărilor de asfaltare a străzilor interioare din Crucea şi Stupina, în total 12,5 km. „Am dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar astăzi (n.r. ieri) predăm amplasamentul. Am vrut să urgentăm lucrarea, dar este greu în condiţiile în care nu se definitivează proiectul de canalizare. Avem şi noi o vină, că am crezut şi am acceptat faptul că nu vor fi probleme legate de termenele de predare a lucrării", mai spune primarul Frigioi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii