Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Albesti elaboreaza caietul de sarcini pentru dispensarul nou

ro

12 Feb, 2010 04:26 3056 Marime text
albesti_primar_gheorghe_moldovanu_02.jpgZăpada abundentă a dat bătăi de cap şi autorităţii locale din Albeşti. Acum, că valorile temperaturilor au crescut din nou, administraţia locală poate să se ocupe şi de alte obiective.

Primarul Gheorghe Moldovan ne-a declarat că din cauza viscolului a fost blocat drumul dintre Mangalia şi Albeşti. Drumurile au fost deszăpezite în permanenţă de către utilajele Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, însă din cauza faptului că vântul bătea cu putere, şoseaua era astupată la loc. „Cei care s-au încumetat să plece la drum în astfel de condiţii au plecat cu lopata în maşină, dar şi cu pomelnicul pentru primar şi neamul lui", a glumit Gheorghe Moldovan. Şoseaua a mai fost astupată şi spre satele Coroana şi Vârtop.

În ceea ce priveşte construirea unui dispensar nou în Albeşti, atât de necesar comunităţii locale, primarul Gheorghe Moldovan ne-a declarat că în momentul de faţă se lucrează la elaborarea caietului de sarcini. „Îl vom supune aprobării Consiliului Local, după care vom lansa anunţul în SEAP (n.r. Sistemul Electronic de Achiziţii Publice). Vrem să dăm drumul licitaţiei cât mai repede", ne-a declarat edilul comunei Albeşti. În momentul de faţă, localitatea nu dispune de un spaţiu în care medicul să-şi desfăşoare activitatea, astfel încât, potrivit primarului, consultaţiile se acordă într-un cabinet improvizat în încăperea din căminul cultural unde se schimbă artiştii. Edilul ne-a declarat că dispensarul ar putea fi realizat printr-un parteneriat public privat. Unitatea sanitară va fi realizată pe amplasamentul vechiului dispensar din Albeşti.

albesti_primar_gheorghe_moldovan_04.jpgPrimarul ne-a specificat că pentru toate celelalte proiecte pe care le are în derulare sau le va iniţia, aşteaptă să vadă şi ce fonduri va primi. „În rest, chiar de este iarnă avem asigurat combustibilul necesar pentru încălzirea şcolilor, deci nu ne facem probleme", a afirmat primarul Gheorghe Moldovan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii