Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Gălbinaşu a depus jurământul pentru funcţia de primar

ro

29 Jun, 2012 02:01 3492 Marime text
corbu.jpgIeri a fost rândul primarului Marian Gălbinaşu să depună jurământul pentru învestirea în funcţie. Gălbinaşu a candidat din partea PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Corbu, reuşind să câştige cu 53,70% din voturile valabil exprimate.

După depunerea jurământului de către primarul Marian Gălbinaşu, consilierii locali l-au reales viceprimar pe Gheorghe Stanciu, membru PP-DD. Gheorghe Stanciu este viceprimar la al treilea mandat.

corbu1.jpgTot ieri s-a format şi noul Consiliu Local. Primarul Marian Gălbinaşu a precizat că este mulţumit de noua structura a Consiliului Local Corbu, care nu a suferit modificări de structură majore faţă de mandatul trecut, fiind cooptaţi doar patru membri noi, doi de la PSD, unul de la UNPR şi unul de la PP-DD. Iată componenţa nominală a noului CL Corbu: PNL - Gheorghe Cojocaru, Cornel Marin, Ion Gălbinaşu, Ion Scarlat, Eugen Lemnaru Banu, Jean Crivineanu, Dan Bobeş, PDL - Vasile Halici, Georgeta Misea, Nicuşor Nistorache, PP-DD - Gheorghe Stanciu, Paul Văduva, PSD - Eugen Vartolomei, Elena Fricosu, UNPR - Dragoş Boştină.

„La drumuri lucrăm şi vom lucra în continuare"

Primarul Marian Gălbinaşu a precizat că este mulţumit de noua configuraţie politică a Consiliului Local Corbu şi are încredere că toţi consilierii vor susţine proiectele iniţiate de el. „În măsura în care vin cu proiecte pertinente, consilierii nu au de ce să nu le susţină", a precizat primarul Marian Gălbinaşu. Şeful autorităţii locale a mărturisit că în mandatul 2012 - 2016 va trata cu prioritate proiectele privind reabilitarea drumurilor. „La drumuri lucrăm şi vom lucra în continuare", a subliniat Marian Gălbinaşu. Primarul a precizat că în perioada următoare va fora şi două puţuri de apă în Corbu II. Atât modernizarea drumurilor, cât şi lucrarea din Corbu II vor fi finanţate cu bani de la bugetul local, a menţionat primarul. Să nu uităm că în urma alegerilor din data de 10 iunie, mai precis la cinci zile distanţă, primarul a inaugurat şcoala cu clasele I-VIII „Gheorghe Lazăr" din Corbu. Unitatea de învăţământ a fost reabilitată şi extinsă cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu bani de la Banca Mondială. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 3.600.000 de lei, din care aproximativ 600.000 de lei reprezintă contribuţia Consiliului Local Corbu, şcoala îndeplinind la această dată standardele de calitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii