Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie publică pentru reabilitarea şcolii generale din Ostrov

ro

04 Jul, 2013 00:00 2015 Marime text
Primarul Nicolae Dragomir va iniţia în perioada următoare licitaţie publică pentru reabilitarea şcolii generale din Ostrov. Se intenţionează construirea unui gard pentru împrejmuirea unităţii de învăţământ şi repararea acoperişului.
Banii pentru lucrare vor veni de la bugetul local, pentru acest obiectiv de investiţii fiind prevăzută suma de aproximativ 300.000 de lei. 

Procedura de achiziţii pentru asfaltări s-a finalizat

Şeful autorităţii locale a anunţat şi că Primăria Ostrov a finalizat licitaţia publică pentru asfaltarea a şapte kilometri de drum. Valoarea estimată a lucrării este de 10.139.830 de lei, banii urmând să fie alocaţi prin Hotărârea de Guvern numărul 577. Însă şeful autorităţii locale, Niculae Dragomir, întâmpină, la fel ca şi ceilalţi colegi ai săi, probleme în privinţa finanţării. „Nu ştim când va fi Guvernul în măsură să aprobe finanţarea”, a afirmat, ieri, primarul Niculae Dragomir, fiindu-i imposibil să anunţe, la acest moment, data de începere a lucrărilor, deşi licitaţia publică pentru reabilitarea drumurilor a fost finalizată.

Străzile care vor intra în lucrări de asfaltare, atunci când Guvernul va clarifica situaţia fondurilor băneşti, se întind pe o suprafaţă de şapte kilometri. Potrivit primarului, vor fi reabilitate tronsoane cu asfalt deteriorat, drumuri pietruite şi străzile afectate de lucrările aferente montării reţelei de canalizare. Amintim că, anul trecut, Primăria Ostrov a inaugurat lucrările la sistemul de canalizare, care a fost amenajat pe o distanţă de 7 kilometri. Anul acesta, cu bani de la bugetul local, primarul comunei Ostrov, Niculae Dragomir, şi-a propus extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 3 kilometri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii