Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două foraje de apă la Runcu, din fonduri de la bugetul local

ro

16 Mar, 2012 02:55 2989 Marime text
pantelimon_foraj_puturi.jpgPrimarul Vasile Neicu are în plan pentru acest an construirea a două puţuri de apă în satul Runcu, dar şi reabilitarea podului ce traversează râul Casimcea

Pentru localnicii din satul Runcu, unde nu există la ora actuală reţea de alimentare cu apă, primarul Vasile Neicu intenţionează să construiască anul acesta două foraje de apă. Şeful autorităţii locale a precizat că pentru montarea celor două puţuri de apă la Runcu, Primăria va acorda bani de la bugetul local. Tot în perioada următoare încep lucrările privind lărgirea podului de la Nistoreşti care traversează râul Casimcea, pentru ca acesta să aibă o deschidere mai mare.

pantelimon_vasile_neicu_03.jpgBanii pentru lucrare vor veni de la Guvern, a mărturisit şeful autorităţii locale. Dacă în cazul proiectelor lucrările se mişcă, la nivelul aparatului administrativ edilul se confruntă cu mari probleme. Patru dintre angajaţi au plecat şi au mai rămas să susţină activitatea autorităţii locale doar patru oameni. Casierul şi agentul agricol au intrat la pensie, ofiţerul de stare civilă a renunţat la postul deţinut, iar una dintre contabile a ales să plece la muncă în Italia pentru un salariu cu mult mai mare. În momentul de faţă, Primăria are angajaţi un agent social, un casier care îndeplineşte şi atribuţiunile de agent agricol, o contabilă şi un funcţionar public la serviciul de taxe şi impozite. Ei reprezintă mâna de oameni care-i ajută pe primar, pe viceprimar şi pe secretarul autorităţii locale să ducă la bun sfârşit proiectele avute în derulare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii