Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru pentru victimele violentei familiale, la Techirghiol

ro

04 Dec, 2009 02:48 1479 Marime text
Guvernul a aprobat în ultima şedinţă indicatorii tehnico-economici pentru construirea a trei centre pentru victimele violenţei în familie, în Sectorul 3 din Bucureşti, în Iaşi şi în Techirghiol.

Construirea celor trei centre face parte dintr-un program mai amplu pentru protejarea victimelor violenţei în familie, în cadrul căruia se urmăreşte dezvoltarea serviciilor sociale destinate combaterii violenţei. Cele trei proiecte de construire a centrelor din Sectorul 3 al Capitalei, Iaşi şi Techirghiol au fost selectate încă de anul trecut, când Ministerul Muncii a organizat prima etapă de selecţie publică, şi vor fi finanţate dintr-un împrumut acordat de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 10 Dec, 2009 14:56 Unde este articolul despre infiintarea unui CAMPUS SCOLAR in comuna CUMPANA de CONSTANTA ??? L-ati ANULAT ??? Ati SEPARAT proiectul CAMPUS SCOLAR de proiectul CENTRU DE CONSILIERE PERSOANE ABUZATE ???
  • surmelis argentina pusa 08 Dec, 2009 16:54 Cand va APROBA si primarul TUDOR NADRAG finalizarea cladirii din strada CARSIUM nr.34, spre a fi data in folosinta ca un CAMIN DE COPII SCOLARI pentru toti copiii din orasul Harsova de Constanta, care sunt obligati in prezent sa stea singuri in casa si sa se descurce cum pot pana vin parintii de la serviciu ???
  • surmelis argentina pusa 05 Dec, 2009 10:26 Cand va aproba GUVERNUL si infiintarea unui CAMIN DE COPII SCOLARI ??? D-l PETRE DINICA de la DGASPC Constanta stie de NECESITATEA infiintarii acestui CAMIN DE COPII SCOLARI in orasul Harsova de Constanta ??? S-au face pe SURDUL si pe PROSTUL , cand aude de acest SUBIECT ???