Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi dacă te califici pentru vreunul dintre posturi! Primăria comunei Lumina îşi sporeşte numărul de angajaţi

ro

13 Nov, 2014 00:00 2419 Marime text
Primăria comunei Lumina caută să îşi sporească efectivul. Instituţia anunţă organizarea de concursuri de recrutare pentru ocuparea mai multor funcţii publice de execuţie. Astfel, potrivit anunţului oficial, pe 16 decembrie va fi organizată proba scrisă, iar două zile mai târziu - proba interviu pentru ocuparea a trei funcţii de poliţist local şi a uneia de consilier.

Astfel, Primăria caută doi poliţişti locali clasa III, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Poliţie Locală. Pentru ocuparea funcţiei, candidaţii trebuie să îndeplinească unele condiţii: să aibă o vechime de 9 ani în specialitatea studiilor, să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de Bacalaureat şi să îndeplinească cerinţele generale prevăzute în legea 188/1999 - articolul 54. Tot la Serviciul Poliţie Locală, Primăria caută un poliţist local cu gradul de asistent, care trebuie să aibă minim 6 luni în vechimea studiilor.

Nu în ultimă instanţă, la Compartimentul Urbanism, instituţia caută un consilier clasa I, grad profesional superior, pentru care doritorii trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii din Legea nr. 188/1999, dar să fie absolvenţi cu diplomă de licenţă a studiilor în domeniul ingineriei, să fi absolvit un curs de calculatoare şi să aibă certificat în acest sens, să aibă cel puţin 9 ani vechime şi să aibă experienţă privind cerinţele postului. Dosarele se depun la sediul Primăriei Lumina. Mai multe detalii privind conţinutul dosarului şi bibliografia se pot obţine de la sediul instituţiei, la telefon sau la compartimentul de Resurse Umane din cadrul Primăriei comunei Lumina.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii