Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol special pentru tinerii comunei Crucea, darul Primăriei şi al Consiliului Local pentru Ziua Tineretului

ro

04 May, 2016 00:00 2876 Marime text


În urmă cu două luni, administraţia publică locală de la Crucea a demarat proiectul prin care întreaga comună va beneficia de canalizare. Astfel, constructorii instalează, în această perioadă, conducte pe o distanţă de cinci kilometri, lucrările trebuind să fie gata până la finalul lunii mai.
 
Şi la Crişan a fost finalizat forajul pentru noul puţ de apă ce va alimenta localitatea, iar analizele efectuate arată că aceasta este în parametri optimi pentru consum. În scurt timp, va începe montarea conductei şi a rezervorului pentru apă, rezervor cu o capacitate de 500 de metri cubi. La Gălbiori, lucrările pentru alimentarea cu apă se fac mai lent decât la Crişan, a explicat reprezentantul Primăriei Crucea.
 

„Lucrăm intens şi susţinut şi la proiectele privind alimentările cu apă la Crişan, Şiriu şi Stupina“, a spus primarul Gheorghe Frigioi despre lucrările urgente pe care Primăria şi Consiliul Local le derulează.

 


Şi pentru că sărbătorile pascale nu au trecut neobservate, primarul oferind peste 1.000 de daruri familiilor nevoiaşe, nici Ziua Tineretului nu a fost omisă. Astfel, pe 2 mai a avut loc o acţiune destinată tinerilor. De altfel, aproape săptămânal au loc seri de cinema sau serate dansante, însă pe 2 mai a fost ceva special.
 

„Am avut un mic spectacol la Căminul cultural din Crucea. Am contat pe sprijinul grupurilor locale, precum Trandafirul Dobrogean, care au pregătit un spectacol frumos pentru toţi cei prezenţi. Ca de fiecare dată, ne-am îngrijit şi să le asigurăm celor prezenţi transportul la şi de la Căminul cultural din Crucea către satele lor de reşedinţă“, a adăugat reprezentantul Primăriei Crucea.

 
Nu mai puţin important, tot în această perioadă se lucrează intens la finalizarea lucrărilor la Drumul Comunal DC 70, care face legătura cu Drumul Naţional DN 2A, ce traversează localitatea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii