Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă extraordinară astăzi, la Techirghiol Viceprimarul Iulian Soceanu modifică organigrama (document)

ro

26 Nov, 2015 00:00 2863 Marime text

La câteva săptămâni după ce a fost ales în funcţia de viceprimar şi, implicit, a preluat şi atribuţiile de primar al localităţii Techirghiol, Iulian Soceanu a avut o mulţime de lucruri pe cap. „Încă mă pun la curent cu toate proiectele pe care le avem, merg în inspecţie la lucrări. Vreau să facem totul bine şi la timp“, spune acesta. De aceea, de când a preluat atribuţiile de primar, Iulian Soceanu a implementat o politică a transparenţei decizionale. „Mâine (n.r. astăzi) vom avea o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru că avem unele proiecte de hotărâre care nu suportă amânare“, a explicat acesta, pentru ZIUA în Judeţ.


 
Astăzi, aleşii locali din Techirghiol se reunesc în şedinţă extraordinară, de la ora 16.00. Cei 15 aleşi locali vor dezbate trei proiecte importante cuprinse pe ordinea de zi, dar şi altele, în cazul în care vor apărea pe parcurs. Este vorba, în primul rând, despre proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al aparatului de specialitate al primarului. De asemenea, Consiliul Local va discuta şi despre aprobarea includerii unităţii administrativ-teritoriale Techirghiol în Teritoriul Eligibil al Parteneriatului Asociaţia Grup Local „Dobrogea Sud“. Nu mai puţin important, consilierii vor vota proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de cesionare a drepturilor chiriaşilor Ionel Dumitru şi Aurora Dumitru ce decurg din contractul de închiriere nr. 3788/24.09.1999.
 
Precizăm şi că ultima şedinţă de Consiliu Local, ordinară, a avut loc pe data de 19 noiembrie. Şi atunci, consilierii locali au avut pe ordinea de zi un proiect similar privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al aparatului de specialitate al primarului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii