Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reteaua de apa din zona C a comunei Poarta Alba trece in administrarea RAJA

ro

03 Oct, 2008 00:00 1136 Marime text
1222978739.jpg

Pe 30 septembrie, Consiliul Local al comunei Poarta Alba s-a intrunit in sedinta. Pe ordinea de zi a intrunirii s-a aflat si predarea retelei de alimentare cu apa si canalizare din cartierul nou in administrarea SC RAJA SA.

La receptia retelei de apa si canalizare din zona C, primarul comunei, Vasile Delicoti, s-a declarat nemultumit de calitatea lucrarilor si a impus firmei care s-a ocupat de realizarea lor sa faca unele imbunatatiri. Edilul a cerut firmei respective sa revina asupra lucrarilor pentru a evita ca sistemul de canalizare si de alimentare cu apa sa se deterioreze la scurt timp. Firma care s-a ocupat de lucrari a avut termen o luna pentru a interveni asupra deficientelor, insa nu a facut-o. Pentru ca societatea nu s-a achitat de obligatii, autoritatea locala a refuzat sa plateasca partea din lucrare prost realizata, preferand sa angajeze o alta societate pentru definitivarea retelelor. "Caminele de la sistemul de canalizare nu au fost bine executate, nu au fost tencuite pe interior, in plus, unele piese de racord sunt de proasta calitate, asa ca am taiat din deviz aceste lucrari si am preferat sa platim pe altcineva sa le faca, pentru a nu avea probleme in viitor cu reteaua", ne-a declarat primarul Vasile Delicoti.

Continua reabilitarea scolilor

Alte proiecte importante pentru administratia locala din Poarta Alba sunt cele privind reabilitarea institutiilor de invatamant. In prezent este in derulare modernizarea Scolii Generale nr. 2 din cartierul Viile. Echipa de lucratori se ocupa, in momentul de fata, de finisajele exterioare, astfel incat desfasurarea orelor de curs nu este perturbata de efectuarea lucrarilor. In plus, se lucreaza si la construirea unui corp extern, ce va adaposti centrala termica a scolii. Valoarea totala a lucrarilor de reamenajare se cifreaza la 160.000 lei. De asemenea, autoritatea locala se ocupa si de refacerea acoperisului Colegiului Agricol Poarta Alba. Concret, s-a schimbat intreaga lemnarie si se va pune tabla de calitate. Valoarea lucrarii se cifreaza la 280.000 lei. Si in acest caz, procesul de invatamant se desfasoara normal. (P)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii